Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bildngse/public_html/kamerasuodatin.com/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Close-Up Filter | Kamerasuodatin

Arkiv

Arkiv för ‘Close-Up Filter’ Kategori

Lähi-kuva suodatin – Yksi halvempi alternatiivi

december 5th, 2011 Inga kommentarer

 

Kun sitä katsoo läpi kuvauslehtiä niin sitä voi useatsi saada säännöllisen vinkit ”menee lähemmäksi” että sitä menee lähemmäksi sitä mitää kuvaa että saapi enemmän jännitävämpi kuvan. Ilman makro-objektiivia se voi olla hankalampi jos ei ole yksi objektiivi hyvällä lähi-tarkenuksella. Yksi halpa ja kätevä vaihtoehto makro-objektiivin on lähi-kuva suodatin. Lähi-kuva suodatin käytettän suurennuslasina, mikä tekee lähi tarkennusetäisyyden pienemäksi että sinä voit kuvata lähempää! Suodatinta on erilaisissa voimissa, niin kuin +1, +2, +3, +4 ja +10. Sen isompi numero, sen lähemäksi sinä tulet. Jos sitä ei tykkä että +10 on tarpeksi voimakas niin sitä voi panna monta suodatinta yhteen. Yksi lähi-kuva suodatin maksaa nettisivulla tvspelsweb.se jonka satasen, kuin sitä vertaa hyvään makro-objektiivin mikä maksaa noin 5000-6000 kruunuja.

Aluksi se voi olla hankala löytää tarkennuksta, mutta se menee hoppua oppia ja kun sitä on oppinut niin se on helppoa kuin mikä. Yksi vinkki on että ei käyttä automaattitarkennusta objektiivissa kun se tekee hankalaksi määritellä painopisteen. Ison hyödyn suodatimeele on että se on helppo otta mukaan, otta pienen paikan kameraväskyssä ja on helppo ruuvata päälle, sitten sitä on valmis ottamaan kuvia!

Kirjotettu : Alexandra Aveling

Share on Facebook

Vähennä lähin tarkennusetäisyys – mutta säästää tuhansia

december 5th, 2011 Inga kommentarer

Monet kiehtoo äärimmäisistä lähi-kuvista mitkä useasti näkyvät siellä ja täällä, mutta kun sitä on päättänyt että itse kokkeila, sitä huoma että lähin tarkennusetäisyys objektiivissä ei ole tarpeeksi matala. Sen sijaan että käyttä tuhansia kruunuja macro-objektiivissä, sitä voi osta yhden lähi-kuvasuodatin, tai englanniksi close-up filter.

Lähi-kuvasuodatin tekee että se vähentää lähin tareknnustäisyys sinun objektiivissä, ja sitä on eri mittakaavoissa, esimerkiksi +4, +7 ja +10. Tämä suodatin on yksi taloudellinen vaitoehto jos vertaile makroobjektiivien kanssa jotka maksaa tuhansia. Se joka on huonoa suodatin kanssa on että sitä ei saa samaa vakautta ja net ovat vaikeita keskittyä. Mutta kuin sitä opi niin se menee kuinka hyvän tahansa.

Suodatin ruuvatan objektiivin edesää, ja jos sinulla on +10 suodatin ja halua pienemmän lähin tarkennusetäisyyden niin sinä voit helposti ruuvata suodatin päälle niin monta kun sinä haluat.

Kuvat alapuolella on kuvattu yhdellä Canon eos 350D ja minä olen käyttänyt yhtä 18-55 mmobjektiivia täydella zoomauksella.Kaksi ensimmäistä kuva ovat otettu automaattitarkennuksella ja viimiset käsintarkenuksella. Minun mielestä se on helpompi kuvata lähi-kuva suodatimella jos sitä käyttä käsintarkenusta.

 

 

Kirjotettu: Cordelia Färdig

Share on Facebook

Tule lähemäksi sinun objekteja lähi-kuva suodattimella!

december 5th, 2011 Inga kommentarer

Lähi-kuva suodatin sitä voi löytää erilaisissa kokoissa ja erilaisissa tarkennettaessa lähelle kuten +1, +2, +3, +4 ja +10. Minulla on lähi-kuva suodatin +10 millä on koko 52 mm.

Lähi-kuvaus suodatin toimi samaan tapaan kuin yksi suurennuslasi ja sen sinä voit ruuvata sinun objektiivin päälle. Tämä suodatin on paljon kiva ja halpa mikä sopi niille joilla ei ole varaa ostaa makro-okbektiivia! Kuitenkin makro-objektiivi on paljon parempi, mutta nämät suodatinmeet ovat tarpeeksi hyviä.

Tässä sinä näeet kaksi kuvaa, yksi ilman suodatinta ja yski suodattimella:

Kirjoitettu:Robina Edvinsson

Share on Facebook

Lähi-kuvaus suodatin vertailu

november 26th, 2011 Inga kommentarer

 

Kuinka paljon se todella erotaa lähi-kuva suodatimissa? Se on aika vaikeaa  verrata kuin sitä pitä mennä lähele motiivia riipuen vahduudesta sillä on että saapi kuvan teräväksi. Kun minä tehin tämään vertailun niin minä käytin yhden statiivin ensimmäisille kuville, mutta kun minä tulin lähi-kuva suodatimille jolla on vahvuus +3 niin minut piti siirtyä lähemäksi ja silloin ei mennyt enään käyttä statiivia vann sain otta kuvat mitkä olivat jäljellä vapalla kädellä. Siis sinun on oltava lähemäksi motiivia kun sinä käytät lähi-kuva suodatin +10 kuin mitä sinä tarvitset kun sinä käytät lähi-kuva suodatinta +2 että sinä saat kuvan teräväksi.

 

Ilman jotakin suodatinta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +1

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +2

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +3

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +4

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +10

 

 

 

 

 

 

 

 

Siinä näkee aika selvästi lähi-kuvan suodatin eroja ja sitä saapi yksinkertaisesti valita oman tarpeen estä.

 

Kirjoitettu: Malin Wallberg

 

www.mwphotos.se

www.lillaskrollan.blogg.se

Share on Facebook
Kategorier:Artiklar, Close-Up Filter Taggar: ,

Taloudellinen ratkaisu sille joka halua kokkeila makrokuvaus:Lähikuva suodatin

november 13th, 2011 Inga kommentarer

Miten sitä tekee köyhänä eläinkuvajana kun sitä halua uusia haasteita?

Kun tuntu että kuvat alkaa näyttämään samalta, ja kuin tuntu että halu jotakin muihin kuin klassisia muotokuvia ja vaikutuskuvia? Sitä kokeile jotakin uutta. Mutta mikä on sopiva kuin on tiuka taloudelinen? Valokuvas on epäilemättä kallis harraste, jos halua otta hyviä kuvia. Siksi minä olen katsonut ympäri vähäsen, ja näin siellä ja täällä esimerkkejä makrokuvaukseista –kuvia missä on yksityiskohtia. Ei kokonaisia koiria, kissoja tai hevosia jotka aiheuttamat kauniisti. Vain yksityiskohtia jotka tekee jokaisen kuvausnäkymän ainutlaatuisen.

 

Lähikuvia koiran nenästä, tassuista tai turkista. Kuvia siinä yksityiskohdat on keskikohdat. Aivan erilaista minulla. Jännittävä ja haastava. Kivaa! Valitettavasti makroobjektiivi maksaa tuhansia mitä minulla ei ole, niin minä otin sen pois mielestäni ja jatkoin hakemista alternativiä, mutta en löytänyt mitään. Ei ennen kuin minä sain vinkit minun naapurilta joka otta kuvia että kokeila lähikuva-suodatin.

Se on epäilemättä liian hyvää että olla totta kuin hän kertoi että monta  kertaa tuloksista on ollut hyvin samaanlaisia mitä sitä saa makroobjektiivillä-kuten maksaa tuhansia-mutta suodatin mitä minä tarvitsen löyty nettillä ostaa muutaman sadan estä!

Mutta kuin hän näytti kuvia mitä hän oli ottanut lähi-kuva suodatilla, niin minun pitä sanoa että se teki minulle suuren vaikutuksen.Heti kuin otin päätöksen että tehdä jotakin uutta niin minä ostin yhden lähi-kuvasuodatin tvspelswebiltä, niillä on erilaisia voimia,sen korkeampi numero sen lähemäksi motiivin sitä tulee ja silti on terävän kuvan. Minä otin terävin, lähi-kuva suodatin +10. Tässä tulee pari esimerkkejä kuvista ensimäisenä päivänä suodatilla, niin helposti sitä pääse aloittaman että minua ei hävetä näyttää niitä!

Näitä kukkia minä en olis koskaan voinut ajatella kuvata, mutta kuin on lähi-kuvasuodatin niin tuli mielenkiintoista. Ilman suodatinta kuvaus oli aika mitäänsanotava. Mutta kuin suodatin on päällä-se on helppo ruuvata siihen-se tuli helposti kiva. Tällaisia kuvia kuin ruusu mikä on pisin alaspäis tuntuu uudelta että otta minusta. Ja se oli HELPPOA! Pari harjotusnapsauttuksen jälkeen niin minä opiin käsitellä painoopistetta niin silloin oli helppo yksityiskohtainen ja hieno kuva.

Minä en ole vain eläinvalokuvaaja, minä olen digiscrapitin kanssa, minä teen grafiikka ja valmistan digitaalisia albumiin sivuja mitä sitten voi kirjoitta ulos ja säästä sijasta että leikata ja liimata perinteisellä tavalla. Tähään sitä  tarvitse takustapaperia. Ja takustapaperiksi sitä tarvitse jonkun laisen struktuurin joka tekee digiitalisen paperin enemmän ”eläväksi”. Siihen lähi-kuva suodatin on on aivan täydellinen! Sitä tulee niin läheksi ja voi saada niin teräiä kuvia kun on yksityiskohtaisia…minä en todellakaan voi odottaa ennen kuin minä saan kuvaata paljon jännitäviä struktuurikuvia mitä minä voin käyttää minun leikekirjanpakkauksessa!

Tättää minä sitten täytään kun minä käytään minun leikekirjanpakausta ja romutellen minun henkilökohtaisia kuvia mitkä ovat vaikeitta otta ilman lähi-kuva suodatinta. Kun kuva kissanpennusta tässä alapuolella. Hän makasi ja nukkui, ja sitä näkee selvästi kuvassa joka on yläpuolella miten hankalaa se on keskitymmään sen nenän ja turkkin kuin sitä halua tulla lähelle. Niin minä olen todella yrittänyt, mutta olen poistanut kaikki kuvat mitkä ovat tällaisessa tyylissä. Mutta kuvassa pisin alaspäis on otettu lähi-kuva suodatimella +10 niin sitä todella näkee lika sieraimissa! Niin lähelle minä en koskaan voinut ajatella saada terävän kuvan ilman makro-objektiiviä! Minä olen todella tyytyväinen ja tuleen olemaan useita tuntia mielenkiintoisen kuvamisessa. Että minä sitten sen lisäksi sain minun suodatinta 24 tunnin kuluessa sitää asti kuin minä olin tilanut sen toimitukseen oli erittäin nopeasti tehty!

Kun harraste valokuvajana  sitä voi todellakin säästä tuhansia että kokeila yhden lähi-kuva suodatin ennen kun sitä osta yhden makro-objektiviin. Ja se on paljon kömpelömpi mikä on vaihdettava ja ne hän painaa, ja se on paljon halvempi jos sitä ei tiedä miten tuntu otta lähi-kuvia. Jos sitä ei tykkää mitä sitä on ensi ajatellut niin sitä on vain hävitänyt jonkun sataisen suodatimille joka antaa eritäin hyvään kuvaustulouksen. Jos sitä tykkää niin sitä voipi ostaa objektiivin myöhemmin, ilman että otta ”riskin” että menettä kiinostuksen.

 

Minä voin suositella kenele tahansa että kokeilla, uusia mahdollisuuksia avautuu todellakin tällä suodatimella!

 

Kirjotettu: Jessica Eriksson

Share on Facebook
Kategorier:Artiklar, Close-Up Filter Taggar: