Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bildngse/public_html/kamerasuodatin.com/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Taloudellinen ratkaisu sille joka halua kokkeila makrokuvaus:Lähikuva suodatin | Kamerasuodatin
Hem > Artiklar, Close-Up Filter > Taloudellinen ratkaisu sille joka halua kokkeila makrokuvaus:Lähikuva suodatin

Taloudellinen ratkaisu sille joka halua kokkeila makrokuvaus:Lähikuva suodatin

Miten sitä tekee köyhänä eläinkuvajana kun sitä halua uusia haasteita?

Kun tuntu että kuvat alkaa näyttämään samalta, ja kuin tuntu että halu jotakin muihin kuin klassisia muotokuvia ja vaikutuskuvia? Sitä kokeile jotakin uutta. Mutta mikä on sopiva kuin on tiuka taloudelinen? Valokuvas on epäilemättä kallis harraste, jos halua otta hyviä kuvia. Siksi minä olen katsonut ympäri vähäsen, ja näin siellä ja täällä esimerkkejä makrokuvaukseista –kuvia missä on yksityiskohtia. Ei kokonaisia koiria, kissoja tai hevosia jotka aiheuttamat kauniisti. Vain yksityiskohtia jotka tekee jokaisen kuvausnäkymän ainutlaatuisen.

 

Lähikuvia koiran nenästä, tassuista tai turkista. Kuvia siinä yksityiskohdat on keskikohdat. Aivan erilaista minulla. Jännittävä ja haastava. Kivaa! Valitettavasti makroobjektiivi maksaa tuhansia mitä minulla ei ole, niin minä otin sen pois mielestäni ja jatkoin hakemista alternativiä, mutta en löytänyt mitään. Ei ennen kuin minä sain vinkit minun naapurilta joka otta kuvia että kokeila lähikuva-suodatin.

Se on epäilemättä liian hyvää että olla totta kuin hän kertoi että monta  kertaa tuloksista on ollut hyvin samaanlaisia mitä sitä saa makroobjektiivillä-kuten maksaa tuhansia-mutta suodatin mitä minä tarvitsen löyty nettillä ostaa muutaman sadan estä!

Mutta kuin hän näytti kuvia mitä hän oli ottanut lähi-kuva suodatilla, niin minun pitä sanoa että se teki minulle suuren vaikutuksen.Heti kuin otin päätöksen että tehdä jotakin uutta niin minä ostin yhden lähi-kuvasuodatin tvspelswebiltä, niillä on erilaisia voimia,sen korkeampi numero sen lähemäksi motiivin sitä tulee ja silti on terävän kuvan. Minä otin terävin, lähi-kuva suodatin +10. Tässä tulee pari esimerkkejä kuvista ensimäisenä päivänä suodatilla, niin helposti sitä pääse aloittaman että minua ei hävetä näyttää niitä!

Näitä kukkia minä en olis koskaan voinut ajatella kuvata, mutta kuin on lähi-kuvasuodatin niin tuli mielenkiintoista. Ilman suodatinta kuvaus oli aika mitäänsanotava. Mutta kuin suodatin on päällä-se on helppo ruuvata siihen-se tuli helposti kiva. Tällaisia kuvia kuin ruusu mikä on pisin alaspäis tuntuu uudelta että otta minusta. Ja se oli HELPPOA! Pari harjotusnapsauttuksen jälkeen niin minä opiin käsitellä painoopistetta niin silloin oli helppo yksityiskohtainen ja hieno kuva.

Minä en ole vain eläinvalokuvaaja, minä olen digiscrapitin kanssa, minä teen grafiikka ja valmistan digitaalisia albumiin sivuja mitä sitten voi kirjoitta ulos ja säästä sijasta että leikata ja liimata perinteisellä tavalla. Tähään sitä  tarvitse takustapaperia. Ja takustapaperiksi sitä tarvitse jonkun laisen struktuurin joka tekee digiitalisen paperin enemmän ”eläväksi”. Siihen lähi-kuva suodatin on on aivan täydellinen! Sitä tulee niin läheksi ja voi saada niin teräiä kuvia kun on yksityiskohtaisia…minä en todellakaan voi odottaa ennen kuin minä saan kuvaata paljon jännitäviä struktuurikuvia mitä minä voin käyttää minun leikekirjanpakkauksessa!

Tättää minä sitten täytään kun minä käytään minun leikekirjanpakausta ja romutellen minun henkilökohtaisia kuvia mitkä ovat vaikeitta otta ilman lähi-kuva suodatinta. Kun kuva kissanpennusta tässä alapuolella. Hän makasi ja nukkui, ja sitä näkee selvästi kuvassa joka on yläpuolella miten hankalaa se on keskitymmään sen nenän ja turkkin kuin sitä halua tulla lähelle. Niin minä olen todella yrittänyt, mutta olen poistanut kaikki kuvat mitkä ovat tällaisessa tyylissä. Mutta kuvassa pisin alaspäis on otettu lähi-kuva suodatimella +10 niin sitä todella näkee lika sieraimissa! Niin lähelle minä en koskaan voinut ajatella saada terävän kuvan ilman makro-objektiiviä! Minä olen todella tyytyväinen ja tuleen olemaan useita tuntia mielenkiintoisen kuvamisessa. Että minä sitten sen lisäksi sain minun suodatinta 24 tunnin kuluessa sitää asti kuin minä olin tilanut sen toimitukseen oli erittäin nopeasti tehty!

Kun harraste valokuvajana  sitä voi todellakin säästä tuhansia että kokeila yhden lähi-kuva suodatin ennen kun sitä osta yhden makro-objektiviin. Ja se on paljon kömpelömpi mikä on vaihdettava ja ne hän painaa, ja se on paljon halvempi jos sitä ei tiedä miten tuntu otta lähi-kuvia. Jos sitä ei tykkää mitä sitä on ensi ajatellut niin sitä on vain hävitänyt jonkun sataisen suodatimille joka antaa eritäin hyvään kuvaustulouksen. Jos sitä tykkää niin sitä voipi ostaa objektiivin myöhemmin, ilman että otta ”riskin” että menettä kiinostuksen.

 

Minä voin suositella kenele tahansa että kokeilla, uusia mahdollisuuksia avautuu todellakin tällä suodatimella!

 

Kirjotettu: Jessica Eriksson

Share on Facebook
Kategorier:Artiklar, Close-Up Filter Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
*