Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bildngse/public_html/kamerasuodatin.com/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Lähi-kuvaus suodatin vertailu | Kamerasuodatin
Hem > Artiklar, Close-Up Filter > Lähi-kuvaus suodatin vertailu

Lähi-kuvaus suodatin vertailu

 

Kuinka paljon se todella erotaa lähi-kuva suodatimissa? Se on aika vaikeaa  verrata kuin sitä pitä mennä lähele motiivia riipuen vahduudesta sillä on että saapi kuvan teräväksi. Kun minä tehin tämään vertailun niin minä käytin yhden statiivin ensimmäisille kuville, mutta kun minä tulin lähi-kuva suodatimille jolla on vahvuus +3 niin minut piti siirtyä lähemäksi ja silloin ei mennyt enään käyttä statiivia vann sain otta kuvat mitkä olivat jäljellä vapalla kädellä. Siis sinun on oltava lähemäksi motiivia kun sinä käytät lähi-kuva suodatin +10 kuin mitä sinä tarvitset kun sinä käytät lähi-kuva suodatinta +2 että sinä saat kuvan teräväksi.

 

Ilman jotakin suodatinta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +1

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +2

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +3

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +4

 

 

 

 

 

 

 

 

Lähi-kuva suodatin +10

 

 

 

 

 

 

 

 

Siinä näkee aika selvästi lähi-kuvan suodatin eroja ja sitä saapi yksinkertaisesti valita oman tarpeen estä.

 

Kirjoitettu: Malin Wallberg

 

www.mwphotos.se

www.lillaskrollan.blogg.se

Share on Facebook
Kategorier:Artiklar, Close-Up Filter Taggar: ,
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
*