Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bildngse/public_html/kamerasuodatin.com/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Vähennä lähin tarkennusetäisyys – mutta säästää tuhansia | Kamerasuodatin
Hem > Close-Up Filter > Vähennä lähin tarkennusetäisyys – mutta säästää tuhansia

Vähennä lähin tarkennusetäisyys – mutta säästää tuhansia

Monet kiehtoo äärimmäisistä lähi-kuvista mitkä useasti näkyvät siellä ja täällä, mutta kun sitä on päättänyt että itse kokkeila, sitä huoma että lähin tarkennusetäisyys objektiivissä ei ole tarpeeksi matala. Sen sijaan että käyttä tuhansia kruunuja macro-objektiivissä, sitä voi osta yhden lähi-kuvasuodatin, tai englanniksi close-up filter.

Lähi-kuvasuodatin tekee että se vähentää lähin tareknnustäisyys sinun objektiivissä, ja sitä on eri mittakaavoissa, esimerkiksi +4, +7 ja +10. Tämä suodatin on yksi taloudellinen vaitoehto jos vertaile makroobjektiivien kanssa jotka maksaa tuhansia. Se joka on huonoa suodatin kanssa on että sitä ei saa samaa vakautta ja net ovat vaikeita keskittyä. Mutta kuin sitä opi niin se menee kuinka hyvän tahansa.

Suodatin ruuvatan objektiivin edesää, ja jos sinulla on +10 suodatin ja halua pienemmän lähin tarkennusetäisyyden niin sinä voit helposti ruuvata suodatin päälle niin monta kun sinä haluat.

Kuvat alapuolella on kuvattu yhdellä Canon eos 350D ja minä olen käyttänyt yhtä 18-55 mmobjektiivia täydella zoomauksella.Kaksi ensimmäistä kuva ovat otettu automaattitarkennuksella ja viimiset käsintarkenuksella. Minun mielestä se on helpompi kuvata lähi-kuva suodatimella jos sitä käyttä käsintarkenusta.

 

 

Kirjotettu: Cordelia Färdig

Share on Facebook
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
*