Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bildngse/public_html/kamerasuodatin.com/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Lähi-kuva suodatin – Yksi halvempi alternatiivi | Kamerasuodatin
Hem > Close-Up Filter > Lähi-kuva suodatin – Yksi halvempi alternatiivi

Lähi-kuva suodatin – Yksi halvempi alternatiivi

 

Kun sitä katsoo läpi kuvauslehtiä niin sitä voi useatsi saada säännöllisen vinkit ”menee lähemmäksi” että sitä menee lähemmäksi sitä mitää kuvaa että saapi enemmän jännitävämpi kuvan. Ilman makro-objektiivia se voi olla hankalampi jos ei ole yksi objektiivi hyvällä lähi-tarkenuksella. Yksi halpa ja kätevä vaihtoehto makro-objektiivin on lähi-kuva suodatin. Lähi-kuva suodatin käytettän suurennuslasina, mikä tekee lähi tarkennusetäisyyden pienemäksi että sinä voit kuvata lähempää! Suodatinta on erilaisissa voimissa, niin kuin +1, +2, +3, +4 ja +10. Sen isompi numero, sen lähemäksi sinä tulet. Jos sitä ei tykkä että +10 on tarpeksi voimakas niin sitä voi panna monta suodatinta yhteen. Yksi lähi-kuva suodatin maksaa nettisivulla tvspelsweb.se jonka satasen, kuin sitä vertaa hyvään makro-objektiivin mikä maksaa noin 5000-6000 kruunuja.

Aluksi se voi olla hankala löytää tarkennuksta, mutta se menee hoppua oppia ja kun sitä on oppinut niin se on helppoa kuin mikä. Yksi vinkki on että ei käyttä automaattitarkennusta objektiivissa kun se tekee hankalaksi määritellä painopisteen. Ison hyödyn suodatimeele on että se on helppo otta mukaan, otta pienen paikan kameraväskyssä ja on helppo ruuvata päälle, sitten sitä on valmis ottamaan kuvia!

Kirjotettu : Alexandra Aveling

Share on Facebook
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
*