Warning: Use of undefined constant widget_share_on_facebook_register - assumed 'widget_share_on_facebook_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/bildngse/public_html/kamerasuodatin.com/wp-content/plugins/share-on-facebook/shareonfacebook.php on line 269
Tervetuloa | Kamerasuodatin

Tervetuloa

november 14th, 2011

 

Sinä olet löytänyt nettisivun joka auttaa kehitymisessä valokuvajana, silloin me julkaisemma artikkeleitä erilaisista kamerasuodatimistä että sinä voit saada paremaan laadun sinun kuvissa. Täällä sinulla myös on mahdolisuuta auttaa toisia kehitymisessä silloin kuin sinä voit kirjoittaa artikkeleitä erilaisista suodatimistä, mitä sinä pidät nistä ja mitä sinun kokemukset on näytänyt. Artikkeleitä jotka on julkaistu palkitaan lahjakortilla Tvspelswebille.

Täällä kamerasuodatin.com met olemma keränyt hyödylistä tosiasioita kuvilla ja ilman kuviota että sinä voit saada helposti yhden yleiskatsaus miten kaikki toimi. Ota aupa muuden kokemuksista kautta lukea näistä jännittävistä artikkeleistä. Auta toisia avustamalla että kirjoitta yhden oman artikkelin kuvalla tai ilman kuvaa.

Uutinen

 

Ulkoinen Diffuusori 15×17 cm kamerasalamalle

Helppo ottaa mukaan kuin diffuusori ottaa pienen paikan ja on helppo asentaa ulkoisalle kamerasalamalle. Diffuusori levitä ja ”pehmentä” valon.

Difussor 15x17cm

Diffuusori 15x17cm

Sivulla kamerasuodatin.com sinä voit löytä ison sortimentin harmaasuodateista erilaisissa kokoissa.

Harmaasuodatin otta pois valon ilman että se vaikutta värin.

Harmaasuodatin on hyvä jos sinä haluat saada liiketerävyys ja lyhyt terävyyssyvyt samaan aikaan.

ND1.8(64x) otta 98,5%. ND2 harmaasuodatin otta pois 50% valosta, antaa eron yhden aukkoaskel tai yhden askeleen pitempi valotusaika.

ND4 Harmasuodatin otta pois 75% valosta ja anta eron kaksi aukkoaskelta tai kaksi askelta pitempi valotusaika. ND8 Harmasuodatin otta pois 87.5%

valosta ja anta eron kolme aukkoaskelta tai kolme askelta pitempi valotusaika. Viimeinen harmasuodatin nettisivulla on säädettävä harmasuodatin jonka voi säntä alkaen ND2 (ND0.3) että on ND1000(ND3.0).

Justerbart Gråfilter

Säädettävä harmasuodatin

Värisuodatin sitä voi käyttä parentamassa kuvaan visuaalisesti. Sen voi käyttä helpposti sinä joka oot vapaa-aian valokuvajana tai profesionelli  valokuvajana.

Punainen suodatin käytetään useasti kuin mustavalkosia kuvia otetaan, kuin suodatin voi antaa nousun paljon kontrastille kuvissa

Keltainen suodatin käytetään useasti valokuvissa ulkona kuin se antaa lisää kontrastia taivaan ja pilveitten välillä. Se anta nousun lisääntymiselle väreille mustavalkoisille kuville.

Kommentarer är avstängda.